“Top 6 Beste Maine Coon Fokkers in Georgia”

Als je op zoek bent naar de beste Maine Coon fokkers in Georgië, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben de top 6 fokkers voor je op een rijtje gezet. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken en een gezonde en gelukkige Maine Coon te vinden.

1. De Gouden Pootjes

De Gouden Pootjes is een van de beste Maine Coon fokkers in Georgië. Ze zijn gevestigd in het hart van Georgia en hebben meer dan 10 jaar ervaring in het fokken van gezonde en gelukkige katten. Hun katten zijn allemaal geregistreerd bij CFA (Cat Fanciers ‘Association) en TICA (The International Cat Association).

1.1. Geschiedenis

De Gouden Pootjes begon als een kleine fokkerij in 2009. Ze begonnen met het fokken van Maine Coons omdat ze verliefd werden op het ras vanwege hun vriendelijke en speelse karakter. Sindsdien zijn ze gegroeid en hebben ze een reputatie opgebouwd als een van de beste fokkers in Georgië.

1.2. Fokprogramma

De Gouden Pootjes fokt alleen met gezonde en geteste katten. Ze hechten veel waarde aan de gezondheid van hun dieren en testen ze op genetische ziekten en afwijkingen. Hun katten hebben ook regelmatig controles bij de dierenarts en worden gevoed met hoogwaardig kattenvoer.

1.3. Prijzen

De prijzen van De Gouden Pootjes variëren afhankelijk van het geslacht, de kleur en het patroon van de kat. De prijzen beginnen vanaf $1500 en kunnen oplopen tot $3000.

2. Kattenparadijs

Kattenparadijs is een van de beste Maine Coon fokkers in Georgië. Ze zijn gevestigd in het noorden van Georgië en hebben meer dan 15 jaar ervaring in het fokken van gezonde en gelukkige katten. Hun katten zijn allemaal geregistreerd bij CFA en TICA.

2.1. Geschiedenis

Kattenparadijs begon als een kleine fokkerij in 2005. Ze begonnen met het fokken van Maine Coons omdat ze verliefd werden op het ras vanwege hun grote formaat en vriendelijke karakter. Sindsdien zijn ze gegroeid en hebben ze een reputatie opgebouwd als een van de beste fokkers in Georgië.

2.2. Fokprogramma

Kattenparadijs fokt alleen met gezonde en geteste katten. Ze testen hun katten op genetische ziekten en afwijkingen en zorgen ervoor dat ze regelmatig naar de dierenarts gaan. Hun katten worden gevoed met hoogwaardig kattenvoer en hebben voldoende ruimte om te spelen en te bewegen.

2.3. Prijzen

De prijzen van Kattenparadijs variëren afhankelijk van het geslacht, de kleur en het patroon van de kat. De prijzen beginnen vanaf $1200 en kunnen oplopen tot $2500.

3. De Kattekopjes

De Kattekopjes is een van de beste Maine Coon fokkers in Georgië. Ze zijn gevestigd in het zuiden van Georgië en hebben meer dan 8 jaar ervaring in het fokken van gezonde en gelukkige katten. Hun katten zijn allemaal geregistreerd bij CFA en TICA.

3.1. Geschiedenis

De Kattekopjes begon als een hobbyfokker in 2012. Ze begonnen met het fokken van Maine Coons omdat ze verliefd werden op het ras vanwege hun grote formaat en vriendelijke karakter. Sindsdien zijn ze gegroeid en hebben ze een reputatie opgebouwd als een van de beste fokkers in Georgië.

3.2. Fokprogramma

De Kattekopjes fokt alleen met gezonde en geteste katten. Ze testen hun katten op genetische ziekten en afwijkingen en zorgen ervoor dat ze regelmatig naar de dierenarts gaan. Hun katten worden gevoed met hoogwaardig kattenvoer en hebben voldoende ruimte om te spelen en te bewegen.

3.3. Prijzen

De prijzen van De Kattekopjes variëren afhankelijk van het geslacht, de kleur en het patroon van de kat. De prijzen beginnen vanaf $1200 en kunnen oplopen tot $2500.

4. De Kattenliefhebbers

De Kattenliefhebbers is een van de beste Maine Coon fokkers in Georgië. Ze zijn gevestigd in het oosten van Georgië en hebben meer dan 5 jaar ervaring in het fokken van gezonde en gelukkige katten. Hun katten zijn allemaal geregistreerd bij CFA en TICA.

4.1. Geschiedenis

De Kattenliefhebbers begon als een kleine fokkerij in 2015. Ze begonnen met het fokken van Maine Coons omdat ze verliefd werden op het ras vanwege hun grote formaat en vriendelijke karakter. Sindsdien zijn ze gegroeid en hebben ze een reputatie opgebouwd als een van de beste fokkers in Georgië.

4.2. Fokprogramma

De Kattenliefhebbers fokt alleen met gezonde en geteste katten. Ze testen hun katten op genetische ziekten en afwijkingen en zorgen ervoor dat ze regelmatig naar de dierenarts gaan. Hun katten worden gevoed met hoogwaardig kattenvoer en hebben voldoende ruimte om te spelen en te bewegen.

4.3. Prijzen

De prijzen van De Kattenliefhebbers variëren afhankelijk van het geslacht, de kleur en het patroon van de kat. De prijzen beginnen vanaf $1200 en kunnen oplopen tot $2500.

5. De Kattenfamilie

De Kattenfamilie is een van de beste Maine Coon fokkers in Georgië. Ze zijn gevestigd in het westen van Georgië en hebben meer dan 12 jaar ervaring in het fokken van gezonde en gelukkige katten. Hun katten zijn allemaal geregistreerd bij CFA en TICA.

5.1. Geschiedenis

De Kattenfamilie begon als een hobbyfokker in 2008. Ze begonnen met het fokken van Maine Coons omdat ze verliefd werden op het ras vanwege hun grote formaat en vriendelijke karakter. Sindsdien zijn ze gegroeid en hebben ze een reputatie opgebouwd als een van de beste fokkers in Georgië.

5.2. Fokprogramma

De Kattenfamilie fokt alleen met gezonde en geteste katten. Ze testen hun katten op genetische ziekten en afwijkingen en zorgen ervoor dat ze regelmatig naar de dierenarts gaan. Hun katten worden gevoed met hoogwaardig kattenvoer en hebben voldoende ruimte om te spelen en te bewegen.

5.3. Prijzen

De prijzen van De Kattenfamilie variëren afhankelijk van het geslacht, de kleur en het patroon van de kat. De prijzen beginnen vanaf $1200 en kunnen oplopen tot $2500.

6. De Maine Coon specialisten

De Maine Coon specialisten is een van de beste Maine Coon fokkers in Georgië. Ze zijn gevestigd in het centrum van Georgië en hebben meer dan 20 jaar ervaring in het fokken van gezonde en gelukkige katten. Hun katten zijn allemaal geregistreerd bij CFA en TICA.

6.1. Geschiedenis

De Maine Coon specialisten begon als een kleine fokkerij in 2000. Ze begonnen met het fokken van Maine Coons omdat ze verliefd werden op het ras vanwege hun grote formaat en vriendelijke karakter. Sindsdien zijn ze gegroeid en hebben ze een reputatie opgebouwd als een van de beste fokkers in Georgië.

6.2. Fokprogramma

De Maine Coon specialisten fokt alleen met gezonde en geteste katten. Ze testen hun katten op genetische ziekten en afwijkingen en zorgen ervoor dat ze regelmatig naar de dierenarts gaan. Hun katten worden gevoed met hoogwaardig kattenvoer en hebben voldoende ruimte om te spelen en te bewegen.

6.3. Prijzen

De prijzen van De Maine Coon specialisten variëren afhankelijk van het geslacht, de kleur en het patroon van de kat. De prijzen beginnen vanaf $1200 en kunnen oplopen tot $2500.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een gezonde en gelukkige Maine Coon, dan zijn deze zes fokkers de beste keuze in Georgië. Ze hebben allemaal jarenlange ervaring en hechten veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van hun katten. Zorg ervoor dat je de juiste keuze maakt en een kat kiest die bij jou en je levensstijl past.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde levensduur van een Maine Coon?

De gemiddelde levensduur van een Maine Coon is ongeveer 12-15 jaar.

2. Zijn Maine Coons goede huisdieren?

Ja, Maine Coons zijn geweldige huisdieren vanwege hun vriendelijke en speelse karakter.

3. Moeten Maine Coons regelmatig worden geborsteld?

Ja, Maine Coons moeten regelmatig worden geborsteld om klitten en haarballen te voorkomen.

4. Zijn Maine Coons geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, Maine Coons zijn geweldige huisdieren voor gezinnen met kinderen vanwege hun vriendelijke karakter.

5. Zijn Maine Coons geschikt voor mensen met allergieën?

Hoewel Maine Coons minder allergeen produceren dan andere kattenrassen, kunnen ze nog steeds allergische reacties veroorzaken bij mensen met allergieën.